Menukaart

Laat u ongewoon verrassen bij Societea door de zeer royale keuze in de meest plezierige ambiance. Een lekkere Cappuccino, een glaasje prosecco of een vers sapje. Lekker met een filling bread of High tea arrangement, misschien een  Club Sandwich? Een traktatie voor u, uw vriendinnen, familie of geliefde. Volop genieten van de mooie momenten van het leven.

Heerlijk lunchen met bijvoorbeeld één van onze soups, salads, club sandwiches, Bagel Salads of filling bread. En natuurlijk hebben wij de echt Engelse fish & chips in huis. Frankrijk, Mexico, Italië en Schotland, het is maar een greep uit de landen die vertegenwoordigd zijn op onze menukaart. En alles wordt verzorgd en verrassend geserveerd.

 

Mini-Balloring

Ouders kunnen heerlijk lunchen / gebakje eten / drinken terwijl de kinderen tot en met 8 jaar gebruik kunnen maken van het Mini-Balloring.

Societea biedt complete menu’s van 3- en 4 gangen. Maar u kunt ook terecht voor uitsluitend een hoofdgerecht. Een keuze uit een herkenbaar assortiment, maar exclusief en verrassend gepresenteerd. Geserveerd in tajine of op andere ludieke wijze. Natuurlijk rijkelijk geserveerd met heerlijke salade en garnituur. Genieten zoals genieten bedoelt is.

Een heerlijk dessert om af te ronden? Bijvoorbeeld uzelf lekker verwennen met een chocoladefondue of een keus uit de exclusieve ijskaart met Australian Homemade Premium / Sanissimo Premium ice cream.